Cupfinalene

Lørdag 13.januar 2018 er det festdag i norsk volleyball når 4 av landets beste volleyballag skal kjempe om tittelen "Norgesmester 2018".
For andre år på rad er det Ekeberghallen i Oslo som blir NM-arena.Hallen ligger på Ekebergsletta på høyden over Oslo by.
Adressen er: Ekebergveien 101 1178 Oslo og man kan enkelt komme seg til hallen med kollektiv transportmidler
Bruk google map og finn veien til Ekeberghallen

Finalen for kvinner starter kl. 13.30 og kl. 16.30 er det klart for mennenes finale. Mellom de to finalekampene vil det bli arrangert en kjendiskamp i regi av NVBF.

Kl. 13.30            Oslo Volley vs Førde VBK (Oslo er hjemmelag)
                             1. dommer: Ellen Mari Burheim
                             2. dommer: Lars Rydland

Kl: 15.30              Kjendiskamp
Kl. 16.30             TIF Viking vs BK Tromsø (TIF VIking er hjemmelag)
                             1. dommer: Frank Møllegaard
                             2. dommer: Geir Vestbø

NVBF ønsker finalelagene og dommerne lykke til med forberedelsene frem mot cupfinalene i januar!

For mer informasjon om NM-finalene - følge med på Facebook på siden: Volleyuka

NYTT INSTRUKTØRKURS

Dommer & Regelkomiteen i NVBF vil være ansvarlige for gjennomføringen av et kurs for nye kursinstruktører.
Tema på kurset er den nye dommerutdanningen.
Påmeldingsfrist 14.desember
Mer informasjon om kurset her

Finalebankett

Finalebanketten arrangeres på NM-hotellet Quality Hotel Q33. Banketten starter kl. 20.00 og er åpen for alle som har lyst til å bli med og feire finalelagene.

Mer informasjon om påmelding, betaling osv. her

NM Regionlag U16

​Årets mesterskap spilles i samme hall som Cupfinalene. Kampene begynner fredag 13.januar på formiddagen og finalene spilles på hovedbanen i Ekeberghallen søndag 15.januar.

Mer informasjon om årets mesterskap - klikk her.

BIlletter

​Billetter til årets cupfinaler kan kjøpes både i forkant av finaledagen og i hallen.

Det er laget egne pakker til klubber, utdanningsinstitusjoner, barnebilletter og grupperabatt - se infoside om billetter

Klikk på bildet og finn ut mer om hvordan man får tak i billetter til finalene

NTV Seminar - avlyst!