NM U15 i Bergen

​Sand-jentene jubler for sølv under årets RM U15.

06.04.2018
Helgen 6.-8. april er det klart for NM U15 i Bergen. Åtte lag fra Rogaland deltar, og flere av dem vil garantert blande seg inn i medaljekampen.

Hordaland Volleyballregion, IL Gneist, Sotra VBK og TIF Viking samarbeider om å arrangere  årets NM U15. Mesterskapet skal spilles på 9 baner i Haukelandshallen. I NM U15 kan inntil 24 lag delta i hver klasse, og dette året er begge klasser fyltt opp for første gang siden oppstarten av NM U15 i Ålesund 2013. Det er veldig gøy å se at utviklingen går i riktig retning.

Kampoppsett

De 24 lagene i hver klasse er fordelt på åtte puljer, og fredag er det duket for puljespill, samt 16.delsfinaler for de lagene som ender som nummer to og tre i puljene. Lørdag spilles resten av sluttspillet - helt frem til siste plasseringskamp. Alle lag spiller sin siste kamp på søndag formiddag, og finalene er satt opp til slutt; kl. 13.00 for jenter og 14.30 for gutter.

Her er link til kampoppsett og resultater.

Stream

Arrangøren vil streame kamper under hele mesterskapet fra arrangørklubbenes Facebook-sider.

Tif Viking

Andre nyttige linker

HER er link til arrangementets Facebook-side. Der finner du bilder av de deltakende lagene, i tillegg til mye annet nyttig NM-stoff.
Og HER er link til  arrangørens hjemmeside med informasjon om NM U15.

Rogalands lag i NM U15

Rogaland er representert med hele åtte lag fra syv ulike klubber under årets NM.  Sandnes VBK stiller lag i begge klasser, og klubben har faktisk deltatt i alle NM-klassene for junior, både dette året og i 2017. Det er en imponerende prestasjon.

I jenteklassen er KFUM Stavanger tittelforsvarere, og mange av Kåfå-jentene som vant gull i fjor er også på laget dette året. Laget vant RM U15 i Haugesund i januar og de er derfor toppseedet inn i NM.  IL Sand  og Haugesund Volleyball KFUK-KFUM kom på andre- og tredjeplass i RM, og Sandnes VBK kom på fjerdeplass.  Alle lagene har et svært høyt toppnivå, og med god klaff kan det bli en flott helg på mange måter.

I gutteklassen stiller også fire rogalandslag, og i de regionale turneringene har det vært mange jevne oppgjør mellom disse denne sesongen. Lagene spiller flott volleyball og kjemper innbitt på alle baller. I serien har Torvastad som oftest trukket de lengste stråene, og laget vant også RM-gull i Haugesund i januar. Den gang kom Randaberg på andre-, Austrått på tredje- og Sandnes VBK på fjerdeplass.  Hvordan styrkeforholdet mellom lagene blir i NM gjenstår å se, og det blir svært spennende å følge alle sammen. Det rapporteres om gode forberedelser og solide treninger siste uka, så alt ligger dermed til rette for storspill.

KFUM Stavanger JU15. Jentene er tittelforsvarere i NM U15, og de har en sterk tropp bestående av dyktige lagspillere også i år.

IL Sand JU15. Jentene er raske og lure, og de spiller med herlig innsats på banen.

Haugesund Volleyball KFUK-KFUM JU15 har vist supert spill i US-serien denne sesongen og gleder seg til NM.

Sandnes VBK JU15. Sterke, modige og glade.

Torvastad GU15-lag vant RM for Rogaland i januar. Staute karer med flott teknikk som aldri gir seg.

Randabergs GU15-lag. Kjekke og flinke gutter og jenter,  alltid gøy å se dem spille.

Austråtts GU15-lag er klare til å gi alt i Bergen. Det blir veldig spennende å følge dem og alle de andre lagene fra Rogaland.
(Dersom Sandnes VBK sine gutter sender inn et lagbilde vil det selvsagt også legges ut her)

Vi ønsker alle spillere, trenere og heiagjenger en herlig helg i Bergen! TO - TRI - HEI !