Smash Off 01-02 September 2018

​NM Regionlag januar 2018 - Hordaland har timeout. Foto: Jon Terje Fosland

Vibeke Molvik
21.08.2018
Rossvoll VBK inviterer i samarbeid med Hordaland Volleyballregion og regionlagstrenerne til
SMASH OFF 1-2 september 2018 i Øystese / Norheimsund.

ALLE VELKOMMEN!

SMASH OFF er et tilbud for alle volleyballspillere i Hordaland og resten av Norge.

INVITASJON TIL ALLE KLUBBER OG SPILLERE!

Heldigvis påtar Rossvoll VBK dette arrangementet i år også. Dette er en flott tradisjon som gir mange spillere en skikkelig god start på sesongene. Her får man mye volleyball, teknikk og nye øvelser som gir inspirasjon og motivasjon, samt nye volleyballvenner som gjør det ekstra gøy å komme på turneringer og kamp.

Vi håper klubbene er flinke med å spre informasjonen og ta ansvar for felles påmeldinger, skaffe trenere, assistenter etc. Det er viktig at det stiller minimum en voksen person over 18 pr klubb, men vi er avhengige av at klubbenes trenere stiller både som trener og observatører.

ALDER/KLASSER:

Det deles inn i ferdighetsnivå og klassene U15, U17, U19 og senior, så her kan nybegynnere til de mest erfarne komme. Smash off er også talentsamling #02 for de spillerne som ønsker å bli vurdert til regionlaget.

ØKTENE:

Det tilbys fire økter på disse to dagene fordelt slik:

#01 Økt: Basis trening og forsvar

#02 Økt: Angrep og blokk

#03 Økt: Serve og mottak

#04 Økt: Spill og overgangsspill

PROGRAM

Program for helgen inkl. egen oversikt over treningstidene ligger her. Rett etter påmeldingsfristen er gått ut, blir det informert om hvilke hall de ulike gruppene skal trene i.

PÅMELDINGSSKJEMA

Hver klubb sender inn deltakerliste med navn og fødselsår med kommentarer om nødvendig.

Det er ønskelig å sette opp treningsgruppene i forkant!

Påmeldingsskjema sende pr. e-post til Eilev Nyland: rossvollvbk@yahoo.no

DELTAKERAVGIFT:

Kr. 600 pr. person.

Dette inkluderer 4 treninger, frukt lørdag, middag lørdag, kveldsaktivitet lørdag, overnatting på madrass, frokost og niste søndag samt frukt.

Kr. 250 pr. trener/foreldre som overnatter på gymnaset

Kr. 300 pr. spiller som ikke skal ha overnattingspakke.

Personar som melder seg av smash off etter påmeldingsfristen må betala Kr. 200 kr. (p.g.a innkjøp av mat)

Hver klubb må ha en voksen over 18 år som overnatter sammen med spillerne!​

Felles innbetaling fra hver klubb

PÅMELDINGSFRIST 29. AUGUST 2018