SESONGEN 2018-2019

Vibeke Molvik
17.08.2018
Her vil dere finne all nyttig informasjon og linker som gjelder sesongen 2018-2019 for lavere divisjoner i Hordaland Volleyballregion.

SESONGEN 2018-2019

Velkommen til en sesong i Hordaland Volleyballregion.

Denne nyheten vil etterhvert gi dere det meste av nytting informasjon og linker som dere trenger for å få oversikt over kommende sesong.

Du vil kunne klikke på hver overskrift og finne dokumentet (pdf) som vil være det siste oppdaterte se dato. Det vil være justeringer hele tiden spesielt på kamp og dommeroppsettet. Satser på at de innvolverte vil til enhver tid få henvendelse eller mail på endringer.

TERMINPLAN
Terminplanen som ble gjennomgått og godkjent på arrangør møte 6.mai 2017 finner dere her.

RANKINGTABELL
Her vil dere finne oppdaterte rankingpoeng etterhvert som serierunder er gjennomført.

KAMPOPPSETT DATOVIS ÌNKL. DOMMERE (link kommer)
Her finner dere en totaloversikt over Ellers så henviser vi til profixio for å se kampoppsett pr. klasse. Klikker dere på aktuell kamp vil også se hvilke dommere som er satt opp på kampen.

ADRESSELISTER

Her finner dere oversikt over ledere i klubben (brukes til generell kontakt, samt alt som gjelder yngre lag) og lagledere for lagene i lavere divisjoner.

Klubbens ledere

Kontaktpersoner lavere divisjoner

REGLEMENTET

Det er viktig at klubbene følger reglementet, det er vårt styrende dokument og situasjoner som oppstår vil bli løst utifra reglementet. Viktig at alle ledere/lagledere setter seg inn i reglementet som gjelder for deres avdeling/divisjon.

DOMMEROVERSIKT (link kommer)
Her vil dere finne oversikt over påmeldte dommere for denne sesongen med tlf og mail adresser.
Husk at dommeren skal ha en påminning før kamp fra arrangør/hjemmelag.

INFORMASJON OM STYRET I HORDALAND (link kommer)
Hordaland er så heldige som har et meget kompetent og dyktig styre som engasjerer seg for sporten vår. Her finner du oversikt over styrets sammensetning og deres roller for denne sesongen. Ikke nøl med å kontakte dem om dere lurer på noe.

SAMSPILL FOR ALLE
#volleyballglede #volleyballfamilien #integrasjon #respekt #stolthet #FairPlay
@hordalandvolleyballregion

NB! Savnder dere informasjon som burde ligger her inne, så ikke nøl med å ta kontakt!