Åpningsturneringen 2018

Vibeke Molvik
20.08.2018
Hordaland Volleyballregion har den store gleden av å invitere volleyball-Norge på besøk til
Bergen helgen 22-23 september og Åpningsturneringen 2018.
VELKOMMEN!

SESONGEN SETTES SKIKKELIG I GANG MED ÅPNINGSTURNERINGEN!

KAMPOPPSETT

Lørdag: https://www.profixio.com/matches/pningsturneringen_2018_lordag_18

Søndag: https://www.profixio.com/matches/pningsturneringen_2018_sondag_18

INVITASJON

Hordaland Volleyballregion i samarbeid med BSI har gleden av å invitere hele volleyball-Norge til vår tradisjonelle Åpningsturnering. Dette er turnering fra de helt ferskeste ungdommer til elitespillere.
Turneringen arrangeres i Haukelandshallen, hvor 9 baner benyttes for avvikling av turneringen. Her får man muligheten til å møte andre lag enn de man ellers møter i serien. Vi er så heldig at vi hvert år får besøk av lag fra andre regioner også. PS! Vi lover bedre kapasitet på banene denne helgen en ved fjorårets turneringer.

KLASSENE

KVINNERMENNBESKRIVELSEDAGPREMIER
K1M1Elite, 1 og 2. divisjonSøndag

1) 4.000,-

2) 2.000,-

3) 1.500,-

K2M22, 3 og 4 divisjonLørdagMedaljer + Pokal
K3M3U19 (født 2000 og seinere)SøndagMedaljer + Pokal
K4M4U17 (født 2002 og seinere)LørdagMedaljer + Pokal
K5M5U15 (født 2004 og seinere)SøndagMedaljer + Pokal

I Seniorklassen er det viktig at divisjonsinndelingen i klassene bli overholdt. I juniorklassene er det aldersgrenser for sesongen 2018/2019 som gjelder. Ved behov for bruk av overårige spillere send søknad. Dette er en endring fra tidligere praksis.

KAMP-OPPSETT OG AVVIKLING
Puljespill settes opp med 3-4 lag i puljen, og det blir kamper for alle lag etter puljespill. Det kan bli vurdert at puljekampene skal spilles noe kortere, dette vil i så fall bli opplyst om ved utsendelse av kampoppsett. Det spilles best av tre sett, ved få lag påmeldt i en klasse kan det bli vurdert 5 setts kamper.
Kampstart kl. 09:00 begge dager, utenbys lag vil tidligst spille første kamp kl. 10:00 ta kontakt om det er andre behov.
Kampoppsett vil være klart ca. 3-4 dager før turneringen.
Alle lag må dømme kamper etter arrangørens oppsett, og må ha minimum tre stykker på plass: 1. dommer, 2. dommer og poengteller.
Ved forsinkelser vil det være 10 min. fra kampslutt til neste kamp skal starte uavhengig om lagene er på plass eller dømte kampen før.

PÅMELDTE LAG

Her vil dere etterhvert finne oversikt over påmeldte lag til åpningsturneringen.

PÅMELDINGSINFORMASJON
Deltakeravgift:
Klasse K1 og M1 Kr. 2.000,- pr. lag
Klasse K2 og M2 Kr. 1.500,- pr. lag
U17 og U19 Kr. 1.250,- pr. lag
U15 Kr. 1.000,- pr. lag
Vi håper at lag fra 2.divisjon deltar i klassene K1/M1. Stiller klubben din lag i både klasse 1 og 2 koster det kun kr.1000.- i startavgift for deltagelse i klasse 1.

PÅMELDINGSFRIST: 12. September 2018

Send skriftlig påmelding pr. e-post med klubb, kontaktperson, lag og klasse til:
E-post: vibeke.molvik@volleyball.no
Faktura vil bli sendt ut fortløpende ved påmelding, frist for betaling er seinest 17. september 2018

Interessert å se hva mer spennende som skjer i Hordaland - Sjekk vår TERMINPLAN!

Ta kontakt med administrasjonen i Hordaland Volleyballregion:
Vibeke Molvik Tlf: 45273233 eller mail: vibeke.molvik@volleyball.no
Invitasjon som er sendt ut til klubbene: