Vil du arbeide med oss?

Sittevolleyballmiljøet er i stadig vekst og nå søker volleyballforbundet ny prosjektleder som kan bidra til å styrke veksten ytterligere. Foto: A. Bjørndal.

NVBF
08.02.2017
NVBF lyser ut stilling som prosjektleder sittevolleyball!

​Norges Volleyballforbund lyser med dette ut midlertidig prosjektlederstilling. Tiltredelse er ønsket snarest mulig.

Hovedarbeidsoppgavene i prosjektet er:
- Prosjektleder og ansvarlig for NVBFs prosjekt «Handlingsplan for funksjonshemmede»
- Igangsetting av tiltak og aktivitetsskapende tilbud, herunder sittevolleyball og paravolley iht prosjektets handlingsplan
- Samarbeid og dialog med klubber og regioner
- Samarbeid og dialog med ansatte
- Webinformasjon om prosjektet
- Prosjektleder rapporterer til GS eller den GS bemyndiger

Egenskaper – kvalifikasjoner
- Utadrettet, gode samarbeidsevner
- 3-årig høgskole utdanning, administrativ, pedagogisk og/eller idrettsutdanning
- Realkompetanse i norsk idrett el. tilsvarende 3-årig høgskoleutdanning
- Bra datateknisk kompetanse

Personlig egenskaper
- Evne til å jobbe prosjektorientert, og kunne se helhet og sammenheng i arbeidsoppgaver
- Stor arbeidskapasitet, strukturert og løsningsorientert
- Være relasjonsbygger og ha god evne til dialog og kommunikasjon med klubbene
- Evne til å være igangsetter og utvikler, og gjennomføringsevne
- Kunne motivere, utadvendt og serviceinnstilt

Betingelser

Som prosjektleder inngår du i Volleyballforbundets stab. De generelle arbeidsbetingelser for Norges Volleyballforbund gjelder. Lønn etter avtale. Noe reisevirksomhet/besøk i klubb må påregnes.

Arbeidssted/stillingsprosent:
Arbeidssted: Idrettens Hus Ullevål, Oslo
Stillingsprosent: 50%, midlertidig avtale frem til 31.12.17 med muligheter for forlengelse.

Frist
Søknadsfrist:  15.2. 2017
Søknad med CV sendes: Kristian.Gjerstadberget@volleyball.no
Nærmere opplysninger kan du få ved å henvende deg til: Generalsekretær, Kristian Gjerstadberget, tlf: 959 70 197