Veteran NM 2019 søker arrangør

​Man kan aldri klage på innsatsen på Veteran NM. Alt for laget på hvert eneste poeng!
Foto: NVBF arkiv

20.04.2018
Arrangør søkes for vårens vakreste volleyball fest!

Det søkes om arrangør for veteran-NM 2019. Dato er 3-4. mai. Arrangører fra hele landet kan søke.

Søknadsfristen er satt til 30. april. NVBF beklager sterkt den korte søknadsfristen men håper og tror at det er klubber i Norge som vil arrangere en av de vakreste volleyball aktivitetene som finnes.
Tildelingen av neste års arrangør vil bli kunngjort i forbindelse med årets veteran-NM i Bergen 4-5. Mai.

Følgende kriterier søkes i størst mulig grad oppnådd ved tildeling av veteran NM:
- 9 spillebaner i en hall
- Hotellkapasitet av god standard til 400 personer, fortrinnsvis på samme hotell
- Gangavstand mellom hotell og hall
- Erfaren og ikke-spillende arrangørstab
- Gode fasiliteter for bankett lørdag og åpent felles arrangement fredag
- Gunstige reisemuligheter fra hele landet.

Veteranutvalget har innstillende myndighet for valg av arrangør, mens NVBFs administrasjon tildeler.

Spørsmål kan rettes til NVBF ved David Cox (tlf.) 94879173, (epost) david.cox@volleyball.no og til Rolf Bratlie, (tlf.) 92011621, (epost) rolf.bratlie@webcruiter.no
Søknad sendes NVBF: post@volleyball.no og rolf.bratlie@webcruiter.no