Tore Aleksandersen deler sine hemmeligheter

​Tore Aleksandersen har skrevet en bok om teknikk og taktikk i volleyball.

JG
04.07.2017
Tore Aleksandersen har skrevet en bok om teknikk og taktikk i volleyball og i juli er det kampanjetilbud på boken!

​Tore har selv en lang og spennende trenerkarriere. Han startet karrieren i Aukra VBK og har siden det vært klubb trener i store volleyball nasjoner som Polen, USA og Tyskland. I tillegg så har han vært landslagstrener for Finland og Norge.

De siste sesongene Tore vært trener i Impel Wroclaw (Polen) og er for tiden trener for BKS Profi Credit Bielsko-Biala (Polen) hvor han har kontrakt fram til sesongen 2019/2020.
Hans treningsfilosofi er hentet hovedsakelig fra asiatisk volleyball, med en god mix fra USA og Brasil. Her settes det høye krav til tekniske og taktiske kvaliteter, disiplin og nøyaktighet i treningsarbeidet.

Bakgrunnen for å skrive denne boken har vært Tores ønske om å utgi en bok om volleyball teknikk og taktikk, basert på sine mange år som profesjonell trener i utlandet og med inspirasjon fra flere av de beste trenerne i verden.

«Det er mange veier til Rom, og det finnes mange forskjellige filosofier og løsninger på teknikk og taktikk i volleyball, så dette er ingen fasit. Mitt råd er å søke kunnskap fra forskjellige miljøer og kulturer, og etter hvert skape en egen filosofi basert på egne erfaringer og opplevelser – og så håper jeg at denne boka kan bli en av bidragsyterne»
            - Tore Aleksandersen


Boka inngår som pensum i NVBFs trenerutdanning.

I perioden frem til 1. august vil det være mulig å forhåndsbestille boken til kampanjeprisen kr. 399,- Boken leveres i august/september. Veil. Pris kr. 499,-

De som ønsker å bestille boken i kampanjeperioden kan gjøre dette ved å registrere seg via linken: Bestilling innen 31.juli.