Sluttspillet i Mizunoliga er klart

​Sluttspillet 2015-2016 endte med Førde som seriemestere. Kan laget gjenta suksessen i år eller vil et annet lag juble for tittelen Seriemestere 2016-2017?
Foto: Førde Facebook

13.03.2017
Grunnserien er ferdig og sluttspillet i Mizunoliga er klart

​Siste serierunde i grunnserien for Mizunoligaen 2016-2017 ble gjennomført siste helg. Resultatene gjør at plasseringene på tabellen er klare og dermed er sluttspillet klart.
I en tidligere nyhet har NVBF presentert årets sluttspill med kvartfinaler helgen 24-26.mars, semifinaler helgene 1-2.april og 8-9.april, med finaler helgene 22-23.april og 29-30.april. Etter helgens resultater er det nå klart hvilke lag som skal møtes i kvartfinalene og hvilke lag får pause frem til semifinalene.

Vinnere av grunnserien:
Etter helgens kamper er det klart at Randaberg (kvinner) og Viking TIF (menn) har vunnet grunnserien og får hjemmebanefordel i semifinalene og eventuelt finalene dersom de vinner semifinalene sine.
Gratulerer til klubbene med tabelltoppen etter endt grunnserie!

Kvinner:
TVN vant begge sine kamper og dermed gikk forbi Oslo Volley på tabellen på grunn av flere kamper vunnet. Det gjør at Oslo Volley blir vertskap for Koll (6.plass) og OSI (7.plass). I den andre puljen er det Førde VBK som er vertskap og får besøk av Viking TIF (5.plass) og Tønsberg Volley (8.plass). Kampene skal spilles med 1 kamp hver dag og etter følgende oppsett:
Pulje 1:
Lag nr. 3 mot lag nr. 7
Lag nr. 6 mot lag nr. 7
Lag nr. 3 mot lag nr. 6
Pulje 2:
Lag nr. 4 mot lag nr. 8
Lag nr. 5 mot lag nr. 8
Lag nr. 4 mot lag nr. 5
Vinnerne av begge puljene går videre til semifinalene. Der møter Randaberg vinnerne av pulje 2, mens TVN tar imot vinnerne av pulje 1.

Menn:
I likhet med kvinnenes pulje 2 blir det Førde VBK som blir vertskap for herrenes kvartfinaler. De tar imot NTNUI (5.plass), Koll (6.plass) og TVN (7.plass). Kampene spilles med 2 kamper fredag, lørdag og søndag. Oppsettet blir som følger:
Lag nr. 4 mot lag nr. 7 og lag nr. 5 mot lag nr. 6 (fredag)
Lag nr. 4 mot lag nr. 6 og lag nr. 5 mot lag nr. 7 (lørdag)
Lag nr. 4 mot lag nr. 5 og lag nr. 6 mot lag nr. 7 (søndag)
Vinnerne av kampene går til semifinalene. Der skal vinnerne møte Viking TIF mens BK Tromsø og Randaberg møtes i den andre semifinalen.

Kampoppsett vil bli lagt ut på nett i løpet av den nærmeste tid. Kampene vil også føres på www.poengliga.no.