Seriemester i Mizunoliga avgjøres på søndag

​Førde vant seriemester tittelen i Bergen i 2016 etter en spennende finale. Kan du gjenta suksessen igjen i 2018?
Foto: Førde VBK Facebook

27.04.2018
Blir det The Trippel for TIF Viking eller vil Førde ta tittelen 3 år på rad?

​På Facebook siden til Førde VBK står det et bilde som er gjengitt i denne nyheten. Teksten til bildet forteller om en finalekamp mellom Førde VBK og TIF Viking i Bergen der Førde stikker av med tittelen Seriemester. Det som er interessant med både bildet og historien er at Førde endte på 3.plass etter grunnserien men likevel gikk hele veien inn til seier i finalene etter en 3-1 seier på hjemmebanen. Nå øyner de mulighetene for å kunne gjenta bedriften med akkurat samme utgangspunkt som for 2 år siden.

Blir det Deja vu og ny tittel på søndag? Kan Førde vinne sin tredje strake seriemester tittel i Mizunoliga? Eller vil TIF Viking finne tilbake til vinnerformel som har gitt dem 1.plass i grunnserien, tittelen Norgesmester og tittelen Nordic Club Champions?

Kapteinen for TIF Viking Kristian Mjelde Bjelland snakket med BA (Bergensavisen) etter tapet i Førde forrige helgen: "Jeg er litt forbannet, det er jeg. Førde spilte bra, mens vi var under pari. Vi traff ikke med serven, og rotet generelt mye." Han avsluttet praten med å si: "Vi er fortsatt motiverte. Man merker selvfølgelig at man har tapt, men vi kan ikke henge med hodet. Vi kan fortsatt snu dette, og det hadde vært så vanvittig moro om vi klarte det!"

Skulle dette skje så må TIF Viking vinne både kampen og deretter Golden Set. Og seier i Mizunoliga vil bety at TIF Viking vinner The Trippel! Norgesmester 2018, Nordic Club Champions 2018 og Seriemester Mizunoliga 2018 - da tror vi at kaptein Bjelland vil smile bredt og godt. Men først må de tukte et Førde lag som absolutt er i førersete foran oppgjøret i Stemmemyren søndag kl. 15.00.

NVBF ønsker begge lag lykke til med finalen i Mizunoliga.