SEMIFINALER CUP

SJB
01.12.2017
Til helgen er det klart for første runde i kampene om cupfinaleplass!

​Lørdag 02/01 spilles første runde av semifinaler i cupen. I den forbindelse har trenerne fått spørsmål om å gi en liten kommentar i forhold til forventinger til egen kamp.

Først ut er kampen mellom Oslo Volley og Koll i Nydalen kl: 13:00:

 OSLO VOLLEY:

Morten Kvamsdal;
«Vi har møtt de en gang tidligere denne sesongen hvor vi vant 3-0. Det begynner å bli en stund siden og jeg forventer et tøffere oppgjør denne gangen. Uansett vil dette bli et oppgjør over to kamper, hvor begge lag kommer til å gi alt.»

 
KOLL:

Magnus Borge Johansen;
«Mine forventinger: Jeg tror det kommer til å bli tøffe kamper, med to lag som har veldig lyst til å komme videre til finalen. Kampene kommer nok til å bli preget av at man spiller best av to kamper, så uansett hva som skjer i første kamp, vil spenningen ligge der til neste kamp. Begge lag har nok forberedt seg godt, og er klare for å spille god volleyball. Håper også på at arrangementene blir bra, og at det kommer mye tilskuere å ser på, jeg tror det kan bli god underholdning!»

 
Andre kamp for dagen er Randaberg og Tromsø i Randaberghallen kl. 14:00:

 RANDABERG:

Tor Ragnar Gilje;
«Me håpe å gå til finalen. Me har forberedt oss veldig til de to kampene mot Tromsø. Me har spelt treningskamper, og trent hardt med tanke på cupen.»


BK TROMSØ:

Edgar Broks;

«Tja, forventningene mine er at jeg håper vi kan prestere bra! Gjør vi det kan vi utfordre Randaberg! Vi ser fram til en tøff match på lørdag»

 

 Tredje kamp ut er mellom Førde og TIF Viking i Førdehuset kl. 16:00:

 FØRDE:

Jan Egil Tvinde;
«At det blir knalltøffe kampar. Håpar me presterar på vårt beste nivå, og dermed har gode vinnarsjansar!»

 
TIF VIKING:

Jon Liseth;
«Jeg forventer et revansjesugent Førde etter exiten i Europa på onsdag. Samtidig er ett av våre hovedmål å komme oss til Cupfinalen, så vi går til kampen med stor tro på seier! Jeg tror serven og sideoutspillet vil bli avgjørende for hvem som går videre.»

 
Siste kamp ut er mellom Førde og KSK i Førdehuset kl. 18:30:

 FØRDE:

Vitor Macedo;
«We have been training hard and focusing on our opponent. They have a young and talented team that is full of energy. Our expectation is to execute the game plan and to play like we have been playing in practice»

 
KSK:

Tor Inge Askeland;
1.«1. Jeg forventer at vi spiller litt bedre enn vi gjorde i kvartfinalene
2.2. Så håper jeg på revansj fra kvartfinaletapene mot samme lag i fjor. Forventer at det blir en vanskelig oppgave siden Førde virker enda litt sterkere enn de var i fjor.
3.3. Ellers forventer jeg publikumsrekord på hjemmekampen vår»