Oppdaterte landslagssider volleyball

​Jublende norske jenter fra EM-kvalifiseringen i januar
Foto: CEV

BS
05.05.2017
Oppdaterte websider for NVBFs landslag i volleyball publiseres i dag!

Det er gjort en oppdatering av NVBFs landslagssider. Her vil man finne informasjon om de ulike lagenes aktiviteter, lagenes hovedmål, uttak til samlinger og mesterskap samt informasjon om støtteapparat og langtidsplaner.

NVBF har 6 landslag i volleyball; her er link til de ulike lagenes sider:
Seniorlandslag kvinner
Seniorlandslag menn

Juniorlandslag jenter
Juniorlandslag gutter

Ungdomslandslag jenter
Ungdomslandslag gutter

Hovedaktiviteten for landslagene i volleyball denne våren er seniorlandslagenes deltakelse i VM-kvalifisering.
Herrelandslaget reiser til Zagreb og møter landslagene fra Kroatia, Hvitrussland, Danmark, Serbia og Sveits.
Landslaget for kvinner reiser til Baku, Azerbadjan, og motstandere der er, i tillegg til hjemmelaget Azerbadjan, Nederland, Ukraina, Danmark og Israel.

Følg med på NVBFs websider, Facebookside og instagramkonto i ukene som kommer og sjekk hva som skjer med seniorlandslagene!

NB! Går man inn på linken "Landslag" på volleyballsiden (rød ball) så kommer man til en hovedside som linker til alle landslagssidene. https://volleyball.klubb.nif.no/volleyball/landslag/Sider/Hjem.aspx