Nye sportsjefer på plass i NVBF

​Martin Engvik og Magnus Borge Johansen nye sportssjefer i NVBF!

BS
07.02.2018
Martin Engvik og Magnus Borge Johansen er fra 1.februar NVBFs sportssjefer i henholdsvis sandvolleyball og volleyball i hver sin 50% stilling.

​Begge de to nye sportssjefene er kjente ansikter for volleyballfamilien.

Magnus har vært landslagstrener for junior i både volleyball og sandvolleyball tidligere, vært trener på ToppVolley Norge og er i dag hovedtrener for Koll Ils sitt kvinnelag i Mizunoligaen samt ansvarlig for volleyball på Nydalen VGS.

Martin vært landslagstrener i sandvolleyball siden 2005. Først som hovedtrener for Jørre Kjemperud & Tarje Skarlund frem til deltakelse i OL i Beijing i 2008 og deretter for duoen Martin Spinnangr & Tarjei Skarlund fra 2008 og frem til laget avsluttet karrieren med deltakelse i OL i London i 2012.
Fra 2012 har Martin vært ansvarlig trener for landslaget på kvinnesiden i sandvolleyball samtidig som han har vær sandvolleyballtrener i Australia og på Bali for ungdom som har tatt studier på GOStudy.

Magnus vil, foruten å ha ansvar for det faglige på volleyballsiden når det kommer til sport, være oppfølging av landslagene i volleyball, både senior og aldersbestemte lag. Denne våren/sommeren er full av aktivitet for både junior og senior. Først ut er U19-jenter og U20-gutter som skal ut i EM-kvalifiseringer (2.runde) i henholdsvis Italia og Serbia. Deretter er det samlinger på forsommeren samt EM-kvalifiseringer for senior i august som står for tur.

«Jeg forventer mange utfordringer som blir spennende å jobbe med i rollen som sportssjef. Tidligere sportssjef Jon Grydeland har gjort en god jobb med å få på plass strukturer og jeg håper å kunne videreutvikle det arbeidet han har gjort for å få en enda bedre forutsigbarhet. NVBF har satt spennende og utfordrende mål som blir gøy å jobben med» avslutter Magnus

Martins visjon er å legge til rette for å gi et best mulig tilbud til alle som driver med sandvolleyball i Norge -  på alle nivå. Samt at Norge igjen blir en «klippekort-deltaker» i OL i begge klasser.  I hverdagen vil han fortsette i jobben som hovedtrener for damene, både senior og junior,  samt ha det sportslige hovedansvaret for sandvolleyball i NVBF.

«Jeg vil takke Jon for mange års godt samarbeid og ønsker han lykke til i sin nye hverdag»

NVBF ønsker de to nye sportssjefene lykke til!