Nye juniorlandslagstrenere

​Foto: NVBF

MEM
08.09.2017
God blanding av erfarne- og yngre fremadstormende trenere som skal lede NVBFs aldersbestemte landslagssatsing i volleyball.

Norges juniorlandslag og ungdomslandslag forbereder seg til årets NEVZA-turneringer. Følgende Trenerteam leder lagene:

Ungdom jenter: Eric Robbers, Malin Skjelstad og Daniel Næss
Ungdom gutter: Otte Bjelland og Bjørn Sletvold
Junior jenter: Odd Ekerhovd
Junior gutter: Ole Martin Kleivenes og Marcin Garder

Et spennende nytt navn for norsk volleyball er Eric Robbers. Den erfarende Nederlenderen har lang fartstid i volleyballen:
  • 30 års erfaring som hovedtrener for nederlandske lag i nest øverste divisjon.
  • Leder av Nederlands fagutvalg for toppvolleyballens talentutviklingsprogram. Fagutvalget er ansvarlig for de overordnede føringene for innholdet i programmene, og hvordan seleksjon og treningen av utøvere og trenere gjøres i regionlag og aldersbestemte landslag.
  • Ph.D. i «Educational Science» fra Universitetet i Antwerpen.
14.-18.august arrangerte Norges Volleyballforbund bruttolandslagssamling på Rønningen i Oslo. Totalt var 160 utøvere samlet på Rønningen denne uken –  Treningsvilje, respekt, begeistring, progresjon og mestring preget samlingen. Utøverne gjennomførte mange gode økter i hall, men ble også presentert for skadeforebyggende trening, ernæring og styrketrening. NVBF håper at utøverne kan ta med seg innspill og øvelser fra samlingen tilbake til klubblaget og inn i treningshverdagen. Med så mange utøvere og trenere samlet, tror og håper NVBF at også at nye vennskap og nettverk ble dannet denne uken.

Neste landslagsaktivitet for ungdomslandslagene er NEVZA U17 i Ikast/Danmark. Utøverne samles fra 9.-15. oktober, og mesterskapet spilles 16.-19. oktober. Juniorlandslagene spiller NEVZA U19 i Kettering/England fra 26.-29. oktober, og her samles lagene 20. oktober for de siste forberedelsene. Mer info kommer.