Ny samarbeidspartner

IH
06.09.2017
Norges Volleyballforbund er stolte av å kunne presentere Calanus Helse som sin nye samarbeidspartner

​Gjennom Omega 3-produktet Calanus® Oil kan NVBF videreutvikle sin ernæringstanke med å fronte sunne merkevarer og produkter til sine klubber, medlemmer og utøvere.
Oljen blir i dag omtalt som en ny generasjon omega 3 som blir høstet og produsert i Nord Norge , med en unik sammensetning som gjør at fettsyrene tas opp langt mer effektivt enn fra andre omega 3-produkter. Det er derfor ikke uten grunn at Calanus® Oil omtales som kortreist “superomega”

«Riktig ernæring henger nøye sammen med gode prestasjoner.  Volleyballforbundet har begynt utviklingen av en ernæringsfilosofi, og Calanus Helse er gjennom sine produkter en naturlig og ønskelig samarbeidspartner i denne strategien» sier president i Norges Volleyballforbund Eirik Sørdahl

I januar 2017 ble Calanus® Oil godkjent og sertifisert av Informed Sport som gir garantier for at oljen er testet og garantert fri for forbudte stoffer, definert av World Anti-doping Agency (WADA). Det betyr at alle idrettsutøvere trygt kan bruke oljen som et godt og potent tilskudd av omega-3.

«Vi i Calanus Helse er meget tilfreds med å ha blitt en støttespiller for norsk volleyball. Vi håper at vårt bidrag vil gjøre en forskjell i utvikling av unge idrettsutøvere – både i bredde og elitesatsing. Vi ønsker lykke til fremover!» sier daglig leder i Calanus Helse Henrik Rødsand.

NVBF er stolte og ydmyke over at Calanus Helse ønsker å satse på Norsk volleyball.

Kontaktperson for avtalen i Calanus Helse: Henrik Rødsand. E-mail: henrik@calanushelse.no
For NVBF : Iver Horrem. E-mail: iver.horrem@volleyball.no