Norwegian Volley Cup ønsker alle lag velkommen

​Lier VBK var et av mange lag som skapte stemning på Voldsløkka under NVC i fjor. De håper å møte enda flere lag fra hele Norge når NVC starter i juni.
Foto: Facebook

03.05.2018
Lier VBK er også i år klare for Norwegian Volley Cup

22-23.juni på Voldsløkka skal man igjen samles til Norwegian Volley Cup (NVC). Gjør som Lier VBK og meld på ditt lag her

Vi har snakket med Lier om årets utgave av NVC og fikk følgende svar:
« Vi var med i 2017 og guttene var sporenstreks klare når påmeldingen åpnet i år! Alle synes det var kjempegøy på Voldsløkka! Lier VBK ønsker å videreføre den spillegleden vi opplevde på NVC i fjor, og tror vi stiller med enda flere lag i år! Tilbudet med overnatting er positivt, og er en viktig del av opplevelsen, laget samles gjennom helgen - og gjør sosiale aktiviteter sammen. Vi gleder oss! » sier trener Oddvar Deinboll i Lier VBK.

Vi håper og tror at Lier er ikke alene om denne opplevelsen og dette ønsket om enda en sjanse å være med på Voldsløkka.
Nå er det tid å klikke på påmeldingslinken og bli med på Voldsløkka 22-23.juni!