NVBF inviterer til Trener 2 i juni på Sand

​Denne gjengen gjennomførte kurset på Sand i juni 2016. Bli med i år du også! Foto: Peter Jørgensen.

JG/LB
15.03.2017
Kurset arrangeres i forbindelse med ToppVolleys sommerleir. Meld deg på allerede i dag!

Trener 2 er andre nivå i Norges Volleyballforbunds trenerløype. Fokuset i utdanningen er på deltakelse og utvikling, og er spesielt rettet mot utøvere i ungdomsalder. Innholdet er bygd opp i tre kursmoduler: Trenerrollen, Ferdighetsutvikling og Trenerpraksis.

Målet med Trener 2 er å gjøre treneren i stand til å ha en helhetlig forståelse av treningsprosessen og ivareta utøvernes behov i et sosialt, spennende og trygt miljø. Trener 2 bygger videre på kunnskaper og praksis fra Trener 1, men det tilkommer også nye moment for at deltagerne skal utvikle sine kunnskaper og ferdigheter for å bli en mer kompetent «helhetstrener».

 
Praktisk informasjon om kurset:
- Tid: 16. – 20. juni 2017 (i forbindelse med sommerleiren som arrangeres av ToppVolley)
- Sted: ToppVolley Norge, Rygjatunvegen 30, 4230 Sand
- Forkunnskaper: Kursdeltagerne må fylle 18 år det året kurset starter og Norges Volleyballforbunds Trener 1-utdanning må være gjennomført og bestått. Kursdeltagerne må også kunne vise til at de kan virke som trenere for en relevant målgruppe innen seks måneder etter kurssamlingen.
- Krav: Det er obligatorisk oppmøte alle kursdager. I tillegg må deltagerne gjennomføre obligatorisk e-læring og praksis for å motta autorisasjon.
- Kursavgift: 3000 NOK. Dette inkluderer kursmateriell.
- Kost, overnatting og transport påkostes den enkelte deltaker. Rygjatun tilbyr deltagerne overnatting med full kost for kr. 550,-/døgn i enkeltrom og 850,-/døgn i dobbeltrom under kurset. Bestilling og spørsmål rettes direkte til Rygjatun på post@rygjatun.no/ 99392747.


- Påmelding gjøres via linken: Påmelding. Påmelding er bindende og deltagerne faktureres deltageravgiften i forkant av kurset. 
 
Påmeldingsfrist: 10. mai 2017

 

Mer informasjon om Trener 2 finnes her: Trener 2
Spørsmål om kurset kan rettes til NVBF ved Jon Grydeland, jon.grydeland@volleyball.no.

 

Velkommen!

 

I juni 2016 ble det arrangert et tilsvarende Trener 2 kurs som det inviteres til i år. Her kan du lese trenerne fra Austråtts erfaringer fra kurset:  Trenere fra Austrått deler sine erfaringer.