NVBF søker teknisk arrangør til landskamparrangement

BS
14.11.2017
De norske seniorlandslagene skal ut i EM-kvalifisering i august 2018 og januar 2019. I den anledning søker NVBF etter klubber som kunne tenke seg å være teknisk arrangør for landskampene!

Lagene som deltar i EM-kvalifiseringen møter hverandre i hjemme- og bortekamper.
Hellas, Ukraina og Montenegro er motstandere for de norske kvinnene mens det norske herrelandslaget skal ut i kamper mot Spania, Georgia og Hviterussland

NVBF har søkt om at de norske landslagene skal spille hjemmekamper følgende datoer:
18/19.august 2018 og 25/26.august 2018
9.januar 2019

Forutsetter at CEV godkjenner disse datoene, dette blir klart innen få uker.

NVBF søker derfor etter arrangører som i samarbeid med NVBF kan levere en flott ramme rundt disse landskampene!

Aktuelle arrangører vil bli vurdert ut fra en helhetlig tilnærming, der gjennomføring i hall, logistikk, hotell og mat, publikum, media og totaløkonomi er sentrale vurderingskriterier.

Interesserte arrangører bes komme med en kort egenvurdering av nevnte vurderingskriterier, samt oppnevne en tentativ arrangementsansvarlig.
Dette sendes til kristian.gjerstadberget@volleyball.no og iver.horrem@volleyball.no

For spørsmål; ta kontakt med NVBFs markedssjef Iver Horrem, mobil 996 27 000
Frist for tilbakemelding: tirsdag 28.november