NVBF lyser ut teknisk arrangør for VolleyUka

​Kanskje kommer Konge er tittelen på en kjent sang. I 2017 kom Kronprinsparet og Statsminister til Cupfinalen i Ekeberghallen.
Kan man håpe på like celebre besøk under Cupfinalene i 2018? Sett av dagen nå og sikre plass på vinterens store begivenhet!
Foto: Tomm Hansen

07.09.2017
NVBF søker teknisk arrangør for VolleyUka 2018 og 2019!

​NVBF inviterer klubber til å søke oppgaven som teknisk arrangør for VolleyUka. Utlysningen gjelder for 2 år; dvs. 2018 og 2019!
VolleyUka foregår i Ekeberghallen i Oslo.

Etter suksess i 2017 har NVBF bestemt at VolleyUka skal igjen inkludere flere aktiviteter som teknisk arrangør vil ha ansvar for sammen med NVBF. Aktivitetene det er snakk om er følgende:
(1) Bedriftsturnering onsdag 10.januar
(2) Mesterskap Folkehøgskole torsdag 11.januar
(3) NM Regionlag U16 fredag 12 - søndag 14.januar
(4) Cupfinale NM Senior lørdag 13.januar

NVBF ønsker å inngå avtale med en klubb som kan ta på seg ansvaret og bidra til topp arrangementene i storstuen Ekeberghallen.

Teknisk arrangør vil få ansvar for å rigge til i hallen for alle arrangementene, bygge og rigge ned hovedbanen, dømme under bedriftsturneringen og mesterskapet folkehøgskole. I tillegg vil man få ansvar for å følge opp NM Regionlag som mesterskaps ansvarlig inkludert banketten, og være vertskap, sammen med NVBF, for alle som kommer i hallen.
Teknisk arrangør vil kunne skape inntekter gjennom kiosksalg, tilskudd fra NVBF og andre former for inntektsskapende tiltak. Dette avtales nærmere med NVBF.

Klubber som er interessert bes sende inn søknad til NVBF ved David Cox (david.cox@volleyball.no) innen mandag 18.09.17.
Søknaden skal inneholde en organiseringsplan som viser hvilke ressurser klubben har til gjennomføringen av arrangementene.
Avtalen med teknisk arrangør skal inngås innen månedsskifte september/oktober!

Velkommen som søkere!