Mye spill, humor og noen rumpeløft på NVBFs sittevolleysamling!

Stort engasjement og volleyglede! Foto: Malin Mørk og Yngvild Schei

Malin Mørk
03.10.2017
Fra 29. september til 1. oktober var 25 sittevolleyentusiaster samlet i Langesund for å lære mer om idretten.

NVBF ønsket å arrangere en åpen samling der alle sittevolleyballinteresserte fikk anledningen til å delta. Utøvere fra KFUM Stavanger, Koll IL, Nyborg IL, Horten VBK og Porsgrunn Handikapidrettslag bidro til at målsetningen med å samle sittevolleyball-Norge ble oppnådd. I tillegg fikk vi hyggelig besøk av forbundsstyremedlem i NVBF Yngvild Schei, Anne Katrine Aas fagkonsulent paraidrett i Vestfold og Buskerud, Siri Kvaale Jordal idrettspedagog Beitostølen helsesportsenter, klassifisør og fysioterapeut Torbjørn Sollie Johannessen, NIH student Bastiaan Burgering og markedssjef i NVBF Iver Horrem.

 

I løpet av samlingen ble det gjennomført to treningsøkter i regi av Odd Ekerhovd. Med et aldersspenn fra 20 til 82 år og ulike erfaringer fra sittevolleyball fikk også den erfarne treneren mye kunnskap om sittevolleyball. Det ble en del rumpeløft (noe som IKKE er lov), slitne kropper og mye latter under treningsøktene i Skjærgårdshallen.

 

Lørdag formiddag var alle samlet i et grupperom for å lage en strategi for økt rekrutering og NVBF fikk innspill på hva utøverne vil videre med sittevolleyballen. Denne seansen ble svært vellykket og utøverne kom med mange gode innspill.

Søndag og siste dag av samlingen ble det gjennomført en turnering! Mange gode ballvekslinger, og noen ikke fult så gode – men det viktigste var at det ble kåret en vinner og alle hadde det gøy 😊

 

TAKK FOR EN FANTASTISK HELG!