Matt van Wezel ny landslagstrener kvinner

Matt van Wezel i aksjon med det Nederlandske juniorlandslaget.

JG
30.11.2017
NVBF har engasjert den nederlandske treneren Matt van Wezel til å lede det norske kvinnelandslaget de kommende årene.

​NVBF og Matt van Wezel er enige om en avtale for 2 + 2 år der det overordnede målet er å legge grunnlaget for at NVBF fra 2024 skal være i posisjon til å jevnlig kvalifisere seg til EM-sluttspill.

“I am honored to start working as national coach of the Norwegian women’s volleyball-team. The Norwegian sport’s culture always impressed me. I see a lot of potential in the Norwegian athletes.
The Norwegian Volleyball Federation is ambitious. Qualification for the European Championships is our goal and I have a strong believe that together we can make this happen within a few years.
Over the last few years Dutch Volleyball has become more professional. I am looking forward to further build on the knowledge and experience I gained with Dutch volleyball federation and clubs.”

Resume:
• Trainer/coach for the national Dutch junior team for several years. Some of the players are now participating in the national senior team with
   great results (silver European Championship 2017 and 4th Rio Olympics 2016).
• Member of the Dutch national team coach pool. Involved in all national team programs: men, women, junior and seniors.
• Head coach of the women’s team of Sliedrecht Sport. Dutch Champions 2016/2017. Third round of the FIVB Champions League 2017.

Kontaktperson for spørsmål vedrørende ansettelsen er Sportsjef Jon Grydeland, mobil 920 44 979.