Kartlegging av juniorlandslagsspillere i sandvolleyball

Mathias Berntsen er en av utøverne som er tatt ut til landslagssamling U22/U21 fra 3.-6. mai.

JG/BS
20.04.2017
NVBF vil kartlegge juniorspillere født i perioden 1996-2001. Ambisiøse utøvere, som har en plan om å bli gode i sandvolleyball, bes nå fylle ut to skjemaer og sende til NVBF!​

NVBF har vedtatt en strategiplan for perioden 2016-2026 (EPD - sandvolleyball). Planen har fokus på en helhetlig og langsiktig utvikling, både av landslag og klubbmiljøer. Målet er en landslags- og klubbstruktur der det er mulig for enkeltutøvere og lag å realisere sitt potensiale på grunn av, og ikke på tross av en helhetlig tilrettelegging. NVBFs utviklingstrapp er ment som en rettesnor i et hensiktsmessig og langsiktig utviklingsforløp.

NVBF ønsker en grundig kartlegging av juniorspillere med ambisjoner og nivå.
Aktuelle sandvolleyballspillere født f.o.m 1996 t.o.m. 2001, bes fylle ut og sende inn følgende to skjemaer; Utøverskjema 2017-18 og Målsetninger,jr-sandvolleyball. Dette gjelder også spillere som allerede er tatt ut på juniorlandslag. Utfylte skjemaer sendes til martinengvik@hotmail.com. Frist 10.mai.

Allerede i sommer vil det være stor aktivitet på juniorsiden i sandvolleyball. Det skal avvikles tre EM (U18, U20 og U22) og ett VM (U21) i sandvolleyball for aldersbestemte klasser i år! I tillegg begynner kvalifiseringsløpet mot neste års Ungdoms-OL i Argentina. NVBF vil ha juniorsamlinger i sandvolleyball gjennom sommeren. På samlingene vil det både arbeides med å forberede utøverne mot mesterskap, samt videreutvikle hele juniorlandslagsgruppen.

Følgende aktiviteter er planlagt:
3.-6. mai.              Gutter U-21/22                                TVN                       Hovedtrener Kåre Mol
17.-19. mai         Jenter U-21/U22                              Oslo                       Hovedtrener Martin Engvik
3.-5. juni              Jenter/gutter U18-U22                 Ikke avklart