Kåringer i Mizunoligaen 2017-2018

IH
11.10.2017
Norsk Topp Volleyball (NTV) innfører denne sesongen en rekke kåringer i Mizunoligaen.

De lenge etterlengtede prisene er altså tilbake i Mizunoligaen!
Vi håper spillere, trenere, dommere og arrangører omfavner muligheten til å strekke seg og gi det lille ekstra og vi ønsker å gi nettopp de en ekstra oppmerksomhet. Hedres de som hedres bør:

Her er en oversikt over de ulike betegnelsene:
Årets rookie:
En spiller som har sin første sesong i eliteserien og viser imponerende sportslige ferdigheter og er en spiller å regne med.
Årets talent:
Prisen tildeles den utøveren som har gjort det mest imponerende sportslige gjennombruddet siste året, som er født i 1999 eller seinere.
MVP:
Tildeles en utøver som utmerker seg på en slik måte at hun/han utgjør en stor forskjell for laget.
All star:
Spillere som har gjort en imponerende sportslig prestasjon på et høyt nivå gjennom hele sesongen. 1 diagonal, 1 opplegger, 2 kanter, 2
midter, 1 libero.
Årets utøverpris:
Den utøveren som utøverne selv mener har utmerket seg som en lagspiller av høy kvalitet, går foran som et godt forbilde for
sporten, viser respekt for både med- og motspillere og utstråler idrettsglede.
Årets trener:
Prisen tildeles den treneren (eller coach/støtteperson) som har vist fremragende kvaliteter som coach/trener og som har oppnådd gode
resultater gjennom sitt arbeid med prestasjonsutvikling.
Årets dommer:
Prisen tildeles den som har utmerket seg som en god, imøtekommende og objektiv dommer med særdels god evne til å lede en
kamp.
Årets arrangør:
Prisen tildeles den klubben som står for kvalitetsmessige og gode arrangement med god oppslutning og fine rammer. (VolleyUka er
ikke en del av kåringen)

Juryen i de fleste prisene består av trenerne og kapteinene på lagene i hver klasse, bortsett fra utøverprisen som samtlige spillere skal være med ogavgjøre. Det rent praktiske vil vi komme tilbake til, men ha et våkent øye gjennom sesongen!