KFUM Stavanger sittevolleyball klare for 3.divisjon

​Bettina, Erling og Oddbjørn fra KFUM Stavanger og Norge, her i aksjon mot Ungarn.

EØ / MEM
27.09.2017
​Etter flere års trening skal endelig KFUM Stavangers sittevolleyballag prøve seg i seriespill. Det skjer den kommende sesongen i 3. divisjon for menn i Rogaland.

KFUM Stavanger sittevolley har, siden etableringen i 2014, spilt oppvisningskamper både på elitearrangement i Randaberghallen og under cupfinalene i Oslo. Laget har spilt treningskamper mot lokale klubber rundt i Rogaland og de har deltatt som landslag i internasjonale turneringer for sittevolleyballag.

Den kommende sesongen skal den flotte gjengen prøve seg på noe helt nytt. Da stiller KFUM Stavanger sittevolley nemlig lag i 3. divisjon for menn i Rogaland. Der vil de møte lag som normalt spiller stående. Men når lagene skal møte KFUM Stavanger i seriespill, skal alle spillerne på begge lag sette seg på gulvet. KFUM Stavanger vil gi motstanderne en kort innføring i regler og tips før start, og deretter er det klart for kamp.

Vi gleder oss stort til å følge med på hvordan dette vil fungere i sesongen som kommer.

Her finner du serieoppsettet for 3.divisjon for menn i Rogaland.

Spillere fra KFUM Stavanger og OSI utgjorde Norges landslag under den internasjonale sittevolleyballturneringen i Praha i 2016.