God Påske

BS
13.04.2017
​NVBF ønsker alle som gjør en innsats i norsk volleyball en riktig god påske!

Mens mange bruker påskedagene til å slappe av sammen med familie og venner er det også en god del som bruker påsken til å trene og konkurrere i volleyball og sandvolleyball!

Seniorlandslaget kvinner har samling i Tønsberg og sammen med trenerteamet, Odd Ekerhovd og Eivind Pettersen, bruker jentene disse dagene til en første oppkjøring til årets hovedaktivitet; nemlig VM-kvaliifsering i Baku, Azerbadjan i mai.

I Gøteborg arrangeres årets første CEV Satellite-turnering for menn med kvalifisering torsdag 13.april. Her deltar de norske lagene Aleksander Sørum&Jan Erik Moen og Christian Helland& Jørn Gamlemoen.
Her er link til resultatsiden så følg med på hvordan det går med gutta i Sverige!

Neste uke er det klart for sesongens første FIVB-turnering i Kina; FIVB Xiamen 3-Star Tournament. De siste forberedelsene gjøres på Voldsløkka i Oslo påskeuken før Mathias Berntsen&Christian S. Sørum, Daniel Bergeru&Svein Solhaug og Ingrid Lunde&Oda Ulveseth mandag 16.april setter seg på flyet til Kina. Mens Mathias&Christian er i Main Draw må Daniel&Svein og Ingrid&Oda ut i kvalfisering.
Følg med på hvordan det går med de norske lagene på følgende link:

Finalene i sluttspillet i Mizunoligaen går de første to helgene etter påske så det er vel også noen av de fire finalelagene som gjør noen ekstra forberedelser i løpet av påskedagene, kvalifisering til 1.divisjon skjer i ukene etter påske og for mange er påsken også en fin tid for oppkjøring og trening til den kommende sandvolleyballsesongen!!

Selv om vinteren og volleyballsesongen 2016/17 er på hell så er det mye aktivitet som skjer; både på klubbnivå, for seniorlandslagene i volleyball, ungdsaktivitet og forberedelser til ny sandvolleyballsesong i Norge med NorgesTour, regionale turneringer, lokale turnernger, leire for ungdom, NM for senior og aldersbestemte klasser og årets nye volleyballevent; Norwegian Volley Cup på Voldsløkka i august!
Med andre ord; mye å se frem til i tiden som kommer!

GOD PÅSKE!