Gladsak om volleyballvekst i Florø

Florø T & IF Volleyball
01.12.2017
Økende interesse og oppslutning for volleyballen i Florø! NVBF har fått tilsendt denne hyggelig artikkelen fra klubben.

​Florø T&IF Volleyball vokser!

Volleyballen i Florø ble vekt til live av Dan Solberg når han flyttet hjem i 2015. Planen var å starte et damelag og etterhvert Minivolley og bygge klubben fra bunnen av. På første trening for damelaget møtte det nesten femti, og allerede etter fem uker stilte klubben med fire lag i FørdeCup.
Klubben passerte i august 200 medlemmer og hadde bestemt seg for å gi medlem nr 200 en oppmerksomhet. Nå har det seg slik at medlem nr 200 og 201 er eneggede tvillinger. I forbindelse med første runde i miniligaen i Sogn og Fjordane som ble arrangert i Florø 18. november ble Elise og Linea Bortne Haveland overrasket med en flott gave fra Enivest AS som er en av Florø T&IF sine samarbeidspartnere.
NVBF lot seg imponere over veksten i Florø og sendte en gave til hver av jentene. En beachvolleyskipssekk med en ball brukt av landslagene våre til hver av de.
Elise og Linea Bortne Haveland sammen med Lars Fredrik Tvinde fra Førde VBK.

De ballene tok jentene med seg til CEV Challenge kampen mellom Førde VBK og TIF Viking 29.nov. for å få autografer fra landslagspillerne. Her ble de overrasket nok en gang. Mikasport.no tenkte at jentene trenger jo noen baller de kan bruke også og hadde med to Mikasa beachvolleyballer til de.

Florø T&IF Volleyball vil takke forbundet, Enivest AS og Mikasport for godt samarbeid

Linea og Elise Bortne Haveland sammen med minivolleylaget sitt.
Bak: Tove Høyset, Malin Agovic og Rakel Øren.