EM-kvalifisering i Østfold i august

​Fra venstre: Stig Kristiansen(Sarpsborg Volleyballklubb), Bente Gamst Horrnæs(Skjeberg Volleyballklubb), Therese Thorbjørnsen(Utvalgsleder kultur og oppvekst i Sarpsborg kommune), Iver Horrem(Norges Volleyballforbund), Vera Engum(Virksomhet idrett, Fredrikstad kommune) og Stein Cato Røsnæs(Østfold fylkeskommune) Foto: Henrik Myhrvold Simensen

IH/SB
08.02.2018
Europa kommer til Østfold!

Fredrikstad Blad:

- Kampene skal spilles i Kongstenhallen i Fredrikstad, men målet er at disse to hjemmearrangementene i august skal spre idrettsglede og entusiasme rundt om i hele Østfold fylke.

Med Østfold fylkeskommune, Visit Østfold, Fredrikstad kommune og Sarpsborg kommune med på laget er arrangementene godt forankret til å lykkes med nettopp dette!, sier fylkeskultursjef Toril Mølmen.

Norges Volleyballforbund planlegger å gjennomføre landslagssamlinger både for senior og junior i månedene før landskampene, sammen med volleyballskoler, trenerkurs og masse annen volleyballaktivitet. Sarpsborg Volleyballklubb og Skjeberg Volleyballklubb blir med som tekniske arrangører.

Dette er første gang i nyere tid at det blir spilt en EM- kvalifisering i Østfold.

Visit Østfold har arrangementer som et av sine satsingsområder i samarbeid med Østfold fylkeskommune og destinasjonsselskapene. Arrangementer er et viktig «verktøy» for oss. Store arrangementer bidrar til verdiskaping og vellykkede arrangementer er med på å bygge godt omdømme for regionen vår. Vi setter derfor stor pris på at EM kvalik for Volleyball legges til Østfold. Vi ser frem til et godt samarbeid med Norges Volleyballforbund både før og under arrangementet, sier Bente Kjenstad Jæger, daglig leder for Visit Østfold.

- Når det skal arrangeres EM kvalifisering på hjemmebane, er det viktig for Norges Volleyballforbund at dette blir arrangementer vi kan være stolte av. I august kommer Europa til Østfold, og jeg er overbevist om at dette blir tidenes EM kvalifisering!, sier Iver A. Horrem, markedssjef i Norges Volleyballforbund