Aldersbestemte NM i sandvolleyball 2018

​Å vinne et mesterskap skaper alltid masse glede og følelser hos alle. Hvem får oppleve dette i år når aldersbestemte NM i sandvolleyball skal spilles?
Foto: KSK facebook

12.03.2018
NVBF har tildelt Junior-NM og Regionlag NM U17 i sandvolleyball til Koll og KFUM Stavanger.

​I en nyhet fra februar kunne man lese at NVBF hadde tildelt Junior-NM i sandvolleyball til Koll IL i Oslo. Siden den gang har NVBF også bestemt at NM Regionlag U17 Sandvolleyball skal tildeles KFUM Stavanger. Da har alle aldersbestemte NM fått sine arrangører, samtidig som tidspunktene for de forskjellige mesterskapene også er avgjort.

Junior-NM
Koll IL har i møte med NVBF kommet frem til følgende kampprogram:
NM U15 og U19 spilles i tidsperioden tirsdag 31.7 - torsdag 2.8.
NM U17 og U21 spilles i tidsperioden fredag 3.8. - søndag 5.8.
Kampene vil bli spilt på Koll IL sitt sandvolleyballanlegg på Kringsjå, i tillegg til anlegget på Voldsløkka, og om nødvendig også på banene som tilhører Norges Idrettshøyskole ved Sognsvann.

NM Regionlag U17
KFUM Stavanger har igjen fått tildelt NM Regionlag for U17-spillere. Mesterskapet skal spilles i tidsperioden fredag 10.8 - søndag 12.8.  Arrangørklubben er blitt enig med NVBF om at stedet for mesterskapet er Lassa, der også fjorårets NM Regionlag ble spilt.
Arrangøren lover et flott anlegg med ny tribune, samt gode spilleforhold for lagene.

NVBF er kjempefornøyde med klubbene som er tildelt mesterskapene, og vi ser frem til et veldig godt samarbeid med topp arrangementer for alle involverte. Vi ønsker både Koll IL, KFUM Stavanger, trenere, spillere, foreldre, samarbeidspartnere og publikum lykke til med årets aldersbestemte mesterskap.