5 norske lag kvalifisert til NCC-finalene i januar

BS
06.11.2017
Førde VBK (K), Oslo Volley, TIF Viking (M), BK Tromsø og Randaberg IL (M) er klare for finalesluttspill i årets NCC!

​Etter helgens kvalifiseringsrunde i årets NEVZA Club Championships så er det nå klart at 2 norske lag for kvinner og 3 norske herrelag er klare for finalen i NCC 2018. Finalehelgen for kvinner spilles 19.-21.januar mens finalehelgen for menn spilles helgen 26.-28.januar.

På kvinnesiden vant Førde VBK, Holte IF (DAN) og Brøndby (DAN) hver sin pulje mens Oslo Volley ble beste 2'r og kapret siste finaleplass. Dermed blir det to norske og to danske lag som skal kjempe om å vinne tittelen.

På herresiden var det TIF Viking, BK Marienlyst (DAN) og BK Tromsø som ble puljevinnere og klare for finalespill. Randaberg ble beste 2'r så dermed blir det tre norske og ett dansk lag som spiller herrens finalehelg.

Det vil i løpet av kort tid bli avgjort hvor finalene skal spilles!

Her er link til mesterskapets Facebookside - her ligger det bilder og link til alle helgens resultaterhttps://www.facebook.com/NEVZAClubChampionships/