Bli medlem i klubb

Har du lyst til å spille volleyball, sandvolleyball eller paravolley i en klubb? Da må du bli medlem.

Våre klubber har både unge og litt eldre medlemmer som deler en felles lidenskap - volleyball og sandvolleyball. Klubbene er på utkikk etter nye personer som ønsker å spille, bli trenere, blåse i dommerfløyten eller som kan koke kaffe og steke vafler. Kom og bli med!

Klubbene arbeider hver eneste dag for at medlemmene skal ha et godt treningstilbud og få muligheten for delta i konkurranser. NVBF har ca. 350 klubber lokalisert rundt om i hele landet. Noen klubber har mange medlemmer med både aktive barne-, junior- og seniorlag, mens andre består av ett eller to lag som trener en gang i uken. I oversikten under kan du finne NVBFs klubber fordelt etter hvilken region de tilhører. Ønsker du å bli medlem tar du direkte kontakt med klubben. Klubben vil hjelpe deg slik at ditt medlemskap blir registrert.

Oversikt over våre klubber finner du via volleykartet her på siden.

Du er også velkommen til å ta kontakt med oss på post@volleyball.no så hjelper vi deg med å finne en klubb.